Zaprávaná kapusta (liptovské jedlo)

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg kvasenej kapusty, 3 väčšie zemiaky, 1 kg bravčového pliecka (môže byť bôčik alebo primerané množstvo oškvarkov), prípadne klobásu.

Postup

Krok 1

Kapustu, mäso (bôčik, oškvarky alebo len kosti), prípadne klobásu vložíme do hrnca, zalejeme vodou a varíme asi 30 až 45 minút. Mäso vyberieme, nakrájame a vložíme späť do kapusty. Zemiaky nastrúhame, pridáme majoránku (nešetríme), osolíme a premiešame. Vložíme do kapusty a zamiešame. Kapusta je najlepšia prihrievaná.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1374
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1375

Podobné recepty:
  • Ľahké jarné jedlo

    Ľahké jarné jedlo

  • Bôčik plnený žemľovou plnkou

    Bôčik plnený žemľovou plnkou

  • Grilované mäso s príchuťou korenia

    Grilované mäso s príchuťou korenia

kuk