Bravčové rezne v cestíčku

2015-12-16

Ingrediencie

  • 400 -500 g bravčového mäsa zo stehna
  • 1 ks konzerva sardelových očiek
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • 3 lyžica hladkej múky
  • 1 ks vajce
  • 1 dl piva
  • trochu olej
  • trochu soľ
  • 1 ks citrón
  • trochu zelená petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Mäso umyjeme a nakrájame na menšie, hrubšie rezy. V strede urobíme otvory, ktoré vyplníme sardelovými očkami. Rezne osolíme a okoreníme. Z múky, vajca a piva urobíme cestíčko, ktoré podľa potreby osolíme a obalíme ním rezne. Potom ich na horúcom oleji vyprážame asi 10 minút. Vypražené rezne dáme na misu, ozdobíme sardelovými očkami a kolieskami citróna, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi, hlávkovým šalátom alebo kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 596
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

597

kuk