Bravčové mäso na pive

2015-12-15

Ingrediencie

  • 30 g masti
  • 1 ks väčšia cibuľa
  • 500 g chudého bravčového mäsa
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu rasca
  • kúsok citrónovej kôry
  • 3 dl svetlého piva
  • 100 g postrúhaného tvrdého chleba.

Postup

Krok 1

Na masti speníme pokrájanú cibuľu, vložíme pokrájané mäso, osolíme, okoreníme a málo podliate dusíme pod pokrievkou do mäkka. Mäkké mäso vyberieme, do šťavy pridáme kúsok umytej citrónovej kôry, pivo, postrúhaný tvrdý chlieb a krátko povaríme. Precedíme a porcie podlievame šťavou. Podávame so žemľovou knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 507
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

508

kuk