Bryndzová nátierka so sardinkami

2016-03-10

Popis

Ak ste ešte nevyskúšali spojenie bryndze s rybami tento recept je pre vás. Výborne chutí s opečenými hriankami.

Ingrediencie

  • 150 g bryndze
  • 60 g masla
  • 1 lyžica horčice
  • 4 ks sardinky aj s olejom
  • trochu mlieka alebo smotany
  • 20 g cibule
  • 1 ks vajce uvarené natvrdo

Postup

Krok 1

Do mixéra vložíme bryndzu, maslo, horčicu, sardinky aj s olejom, trošku mlieka (smotany) a zmixujeme.

Krok 2

Potom pridáme nadrobno posekanú cibuľu a nadrobno posekané vajce a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 797
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

798

Podobné recepty:
  • Krevetová nátierka na taliansky spôsob

    Krevetová nátierka na taliansky spôsob

  • Salámová pena

    Salámová pena

  • Orechová nátierka

    Orechová nátierka