Rumsteak

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kg roštenky, 6 lyžíc oleja, 1 lyžicu horčice, 1 lyžicu nahrubo pomletého čierneho korenia, 1 lyžicu nahrubo pomletého nového korenia, soľ, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi.

Postup

Krok 1

Mäso posolíme, potrieme horčicou, posypeme čiernym a novým korením a všetko poriadne vtrieme do mäsa. Mäso necháme stáť asi 2 hodiny. Mäso krátko opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán. Mäso preložíme na pekáč aj s olejom, prikryjeme a pečieme pri teplote 230 stupňov Celzia asi 30 minút. Počas pečenia mäso obraciame a podľa potreby podlievame vodou. Po upečení pekáč vyberieme z rúry a prikryté mäso necháme odležať asi 15 minút. Mäso krájame na veľmi tenké plátky. Podávame s rôzne pripravenou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1418
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1419

Podobné recepty:
  • Korenené mäsové dukáty

    Korenené mäsové dukáty

  • Baranina marinovaná v kapustnej šťave

    Baranina marinovaná v kapustnej šťave

  • Hrachová kaša I

    Hrachová kaša I

kuk