Bravčové mäso na cesnaku

2015-12-15

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa
  • trochu soľ
  • trochu rasca
  • 60 g cesnaku
  • 200 g mrkvy
  • 200 g zeleru.

Postup

Krok 1

Umyté a usušené mäso osolíme, pridáme rascu, potrieme pretlačeným cesnakom, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Mrkvu a zeler očistíme, nastrúhame na jemnom strúhadle a pridáme k dusenému mäsu, premiešame a chvíľu spolu podusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1817
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1818

Podobné recepty:
  • Srdcovosyrový špíz

    Srdcovosyrový špíz

  • Ražeň á la Gabriela

    Ražeň á la Gabriela

  • Kanadské bravčové rebierko

    Kanadské bravčové rebierko

kuk