Teľacia pečeň na brazílsky spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 dl bieleho vína, 1 citrón, 60 g cibule, majorán, 1/2 bobkového listu, mleté čierne korenie, soľ, 600 g teľacej pečene, 80 g oleja, 1 banán.

Postup

Krok 1

Z vína, citrónovej šťavy, postrúhanej cibule, majoránu, bobkového listu, korenia a soli pripravíme marinádu a do nej na deň vložíme na malé plátky pokrájanú pečeň. Pred podávaním pečeň z marinády vyberieme, opečieme na rozpálenom oleji, potom pridáme marinádu a za stáleho miešania dusíme asi 4 minúty. Pred dokončením pridáme roztlačený banán a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, premiešame a podávame s uvarenou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 921
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

922

Podobné recepty:
  • Tresčia pečeň v aspiku

    Tresčia pečeň v aspiku

  • Cestoviny s baklažánovou omáčkou

    Cestoviny s baklažánovou omáčkou

  • Žárkoe s hubami (pečienka s hubami)

    Žárkoe s hubami (pečienka s hubami)

kuk