Pečené bravčové koleno

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1200 g bravčového kolena, soľ, rasca, voda.

Postup

Krok 1

Očistené bravčové koleno narežeme, osolíme a posypeme mletou rascou, podlejeme vodou a prikryté v rúre pečieme. Občas odkryjeme a prelejeme. Mäkké koleno asi po dvoch hodinách necháme odkryté zapiecť do zlatista.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1136
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1137

Podobné recepty:
  • Osso Bucco - pečené teľacie koleno, lýtko

    Osso Bucco - pečené teľacie koleno, lýtko

  • Bravčové osrdie na viedenský spôsob

    Bravčové osrdie na viedenský spôsob

  • Tirolská ihla

    Tirolská ihla

kuk