Grilované mäso s bylinkovou príchuťou

2018-03-27
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Celkový čas : 10 min.

Popis

Grilované mäso s bylinkovou príchuťou

Ingrediencie

  • 800 g bravčového karé, stehna alebo krkovičky
  • oregano
  • olej
  • tymian
  • rozmarín
  • olivový olej

Postup

Krok 1

Marinádu vytvoríme jednoduchým zmiešaním surovín.

Krok 2

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a namočíme do marinády, najlepšie na niekoľko dní. Mäso opekáme na oleji alebo na grile.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1235
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1236

Podobné recepty:
  • Trojdňové rezne

    Trojdňové rezne

  • Šampiňónové pokušenie na nivovej omáčke

    Šampiňónové pokušenie na nivovej omáčke

  • Klobása obalená mäsom

    Klobása obalená mäsom

kuk