Zemiakové pirohy s kapustou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1000 g zemiakov, 30 g polohrubej múky, 1 vajce, soľ, 250 g kyslej kapusty, voda, 40 g masla, 2 dl smotany 12 %.

Postup

Krok 1

Uvarené zemiaky ešte teplé pomelieme, necháme vychladnúť, pridáme múku, vajce, soľ. Zamiesime cesto, rozvaľkáme ho a formičkou vypichujeme kolieska, do stredu ktorých dáme kôpky kapusty. Okraje spojíme. Pirohy varíme vo vode. Uvarené polejeme maslom a smotanou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1067
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1068

Podobné recepty:
  • Zapekaná zelenina

    Zapekaná zelenina

  • Tvarohové pirohy zo zemiakového cesta

    Tvarohové pirohy zo zemiakového cesta

  • Rizoto s bylinkami

    Rizoto s bylinkami

kuk