Bravčové mäso po čínsky

2015-12-15

Ingrediencie

  • 600 g bravčového pliecka
  • 40 g oleja
  • 80 g koreňovej zeleniny
  • 50 g cibule
  • 10 g sardelovej pasty
  • 10 g horčice
  • 20 g rajčiakového pretlaku
  • 2 dl smotany
  • 20 g hladkej múky
  • trochu cukor
  • trochu citrónová šťava.

Postup

Krok 1

Bravčové pliecko pokrájame na rezne a dáme do oleja dusiť s očistenou, na kocky pokrájanou zeleninou a cibuľou. Po hodine mäso vyberieme a potrieme sardelovou pastou, horčicou a rajčiakovým pretlakom. Mäkké udusené mäso vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, povaríme a precedíme. Zeleninu pretrieme cez sito, do šťavy pridáme cukor podľa chuti a citrónovú šťavu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1973
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1974

Podobné recepty:
  • Balkánska kapusta

    Balkánska kapusta

  • Grilované údené koleno

    Grilované údené koleno

  • Viedenská pečeň s cibuľkou

    Viedenská pečeň s cibuľkou

kuk