Zemiaková slama s mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g zemiakov, 200 g vareného mäsa, 60 g cibule, 50 g masla, 10 g hladkej múky, 1 1/2 dl vývaru z mäsa, 10 g tvrdého syra, 5 g strúhanky, soľ.

Postup

Krok 1

Zemiaky postrúhame na tenké rezance, zmiešame ich s uvareným, zomletým mäsom a opraženou pokrájanou cibuľou. Hmotu uložíme na vymastený plech, poprášime múkou, zalejeme vývarom, posypeme postrúhaným syrom a strúhankou. Podľa chuti osolíme. V rúre upečieme a pred podávaním polejeme rozpusteným maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 694
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

695

Podobné recepty:
  • Zemiakové rizoto

    Zemiakové rizoto

  • Zapečený baklažán

    Zapečený baklažán

  • Zapekaný karfiol so šunkou

    Zapekaný karfiol so šunkou

kuk