Taliansky fazuľový šalát

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g bielej fazule, 30 g cesnaku, soľ, 80 g cibule, 10 g oleja, 1 1/2 dl rajčiakového pretlaku, zelená petržlenová vňať.

Postup

Krok 1

Fazuľu namočíme deň vopred do vody. Čerstvo uvarenú a ešte teplú zmiešame s rozotretým cesnakom a soľou, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a olej. Necháme vychladnúť a primiešame rajčiakový pretlak. Pred podávaním posypeme posekaným zeleným petržlenom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(4 / 5)

4 1 1159
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1160

Podobné recepty:
  • Rajčiakový šalát s bielym jogurtom

    Rajčiakový šalát s bielym jogurtom

  • Omáčka z olív a očiek

    Omáčka z olív a očiek

  • Hydinový šalát so šampiňónmi a s jogurtom

    Hydinový šalát so šampiňónmi a s jogurtom