Teľacie mäso po juhoslovansky
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Teľacie mäso , Dusené mäso , Cudzokrajná kuchyňa , Iné
Ingrediencie
- 600 g teľacieho pliecka, 60 g cibule, 30 g cesnaku, 20 g masla, soľ, mleté čierne korenie, 60 g oleja, voda, ocot.
Postup
Krok 1
Očistené a umyté mäso pokrájame na malé kocky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na kolieska. Ohňovzdornú misu vymažeme maslom, vložíme do nej pokrájané mäso, na ktoré poukladáme vrstvu cibule a cesnaku, osolíme, okoreníme a striedame vrstvy mäsa, cibule a cesnaku. Nakoniec zalejeme rozpáleným olejom a vodou do ktorej sme pridali ocot. Dusíme pod pokrievkou v rúre pri miernej teplote do mäkka.