Teľacie mäso po juhoslovansky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g teľacieho pliecka, 60 g cibule, 30 g cesnaku, 20 g masla, soľ, mleté čierne korenie, 60 g oleja, voda, ocot.

Postup

Krok 1

Očistené a umyté mäso pokrájame na malé kocky. Cibuľu a cesnak očistíme a pokrájame na kolieska. Ohňovzdornú misu vymažeme maslom, vložíme do nej pokrájané mäso, na ktoré poukladáme vrstvu cibule a cesnaku, osolíme, okoreníme a striedame vrstvy mäsa, cibule a cesnaku. Nakoniec zalejeme rozpáleným olejom a vodou do ktorej sme pridali ocot. Dusíme pod pokrievkou v rúre pri miernej teplote do mäkka.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1162
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1163

Podobné recepty:
  • Kávová maškrta

    Kávová maškrta

  • Púpavový med III

    Púpavový med III

  • Plnená teľacia roláda

    Plnená teľacia roláda

kuk