Kanadské bravčové rebierko

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g bravčového karé, soľ, mleté čierne korenie, 40 g oleja, 300 g jabĺk, 10 g hladkej múky, 1 vajce, 40 g masla, 0, 5 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Umyté a osušené karé nakrájame na rebierka, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme. Očistíme jablká, nakrájame na plátky, poprášime múkou, namočíme v rozšľahanom vajci, opečieme na rozpálenom masle. Pri podávaní na opečené rebierka kladieme opečené jablká a prelejeme šťavou z mäsa po opekaní, do ktorej sme pridali víno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1425
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1426

Podobné recepty:
  • Bravčové rezne pečené s jablkami

    Bravčové rezne pečené s jablkami

  • Ostriež morský na maďarský spôsob

    Ostriež morský na maďarský spôsob

  • Miešaná zelenina s jogurtovou majonézou

    Miešaná zelenina s jogurtovou majonézou

kuk