Parížsky teľací rezeň

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g teľacieho stehna, soľ, 50 g hladkej múky, 2 vajcia, 1/2 dl mlieka, 80 g oleja.

Postup

Krok 1

Umyté stehno osušíme v utierke a pokrájame na rezne, zľahka naklepeme, okraje narežeme, osolíme, obalíme v cestičku z vajec, múky, mlieka a na rozpálenom oleji vyprážame do zlatista po oboch stranách.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1064
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1065

Podobné recepty:
  • Hovädzia polievka na taliansky spôsob

    Hovädzia polievka na taliansky spôsob

  • Losos na španielsky spôsob

    Losos na španielsky spôsob

  • Mexické raňajky

    Mexické raňajky

kuk