Bravčové karé na smotane

2015-12-15

Ingrediencie

  • 4 ks rezne z bravčového karé
  • 600 g zemiakov
  • 2 ks veľké cibule
  • 2 ks šľahačkové smotany
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Zemiaky nakrájame na kolieska, ktoré navrstvíme do vymasteného pekáčika. Na zemiaky položíme vedľa seba osolené, okorenené a naklepané rezne a na mäso na kolieska nakrájanú cibuľu. Prikryjeme to alobalom a pečieme v rúre asi 20 až 30 minút. Potom to všetko zalejeme smotanou a odokryté pečieme asi 10 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2031
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2032

Podobné recepty:
  • Plnené jablká

    Plnené jablká

  • Špenátový nákyp z údeným mäsom

    Špenátový nákyp z údeným mäsom

  • Bôčikový závin pečený

    Bôčikový závin pečený