Púpavový med III

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 hlavičiek púpav, jeden a štvrť litra vody, 1 citrón, 1 kg cukru.

Postup

Krok 1

Púpavu varíme asi 10 minút vo vode. Necháme 24 hodín vylúhovať. Vodu scedíme, pridáme šťavu z jedného citróna a 1 kg kryštálového cukru. Tekutinu povaríme asi 70 minút za stáleho miešania najmä posledných 10 minút. Pol hodiny necháme stáť a precedíme cez plátno. Horúce nalejeme do pohárov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 775
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

776

Podobné recepty:
  • Zapečené banány

    Zapečené banány

  • Ovocný tanier

    Ovocný tanier

  • Tresčia pečeň v aspiku

    Tresčia pečeň v aspiku

kuk