Arašidová plnka do torty

2015-11-19

Popis

Prípravou tejto plnky potešíte každého milovníka arašidového masla. Arašidová plnka do torty má špecifickú chuť.

Ingrediencie

  • 150 g kryštálového cukru
  • 1 ks vanilkový cukor
  • 2 dl mlieka
  • 20 g maizeny
  • 175 g arašidového masla
  • 60 g stuženého tuku Helia

Postup

Krok 1

Kryštálový cukor, vanilkový cukor, maizenu a mlieko spolu uvedieme do varu. Necháme vychladnúť za stáleho miešania. Pridáme arašidové maslo a Heliu a vyšľaháme do jemného krému.

Krok 2

Použitie plnky: tortový korpus rozkrojíme na dva pláty, ktoré potrieme džemom, najlepšie marhuľovým a potom naplníme krémom. Krémom natierame aj vrch torty, zatrieme boky a dáme stuhnúť do chladničky.

Krok 3

Tortu polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Pri väčšom korpuse použijeme dvojnásobnú dávku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1301
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1302

Podobné recepty:
  • Čokoládový koláč so slivkami

    Čokoládový koláč so slivkami

  • Citrónová poleva I

    Citrónová poleva I

  • Pusinky z ovsených vločiek

    Pusinky z ovsených vločiek