Baklažánová nátierka II

2015-11-26

Popis

Raňajky v podaní baklažánovej nátierky. Vhodné podávať aj ku chutnému domácemu pečivu.

Ingrediencie

  • maslo
  • balkánsky syr
  • tymian (podľa možnosti čerstvý)
  • červenú papriku (kapiu)
  • cesnak
  • soľ
  • cibuľu
  • baklažán

Postup

Krok 1

Na lyžičke masla speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme nadrobno pokrájaný baklažán a papriku pokrájanú na malé kocky. Podusíme, pridáme prelisovaný cesnak, pokrájaný syr a miešame do jeho roztopenia a spojenia s ostatnými surovinami. Osolíme podľa chuti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 920
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

921

Podobné recepty:
  • Crostini s hydinovou pečeňou

    Crostini s hydinovou pečeňou

  • Šunkové palacinky

    Šunkové palacinky

  • Ovsené vločky s medom

    Ovsené vločky s medom

kuk