Kuracie prsia ‚Alfrédo’

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 ks kuracích pŕs, 1 lyžicu masla, 2 hrušky, 2 dl hruškového džúsu, 1/2 lyžičky mletého badiánu, 2 dl sladkej smotany, soľ.

Postup

Krok 1

Ošúpané a jadierok zbavené hrušky pokrájame na kocky a varíme vo vode. Keď sú hrušky uvarené tak ich rozmixujeme, pridáme hruškový džús, badián a smotanu. Tekutinu ešte krátko mixujeme a potom veľmi pomaly privedieme do varu a na veľmi slabom ohni varíme do zhustnutia. Kuracie prsia posolíme, ozdobne na povrchu narežeme (do štvorcov) a upečieme na masle. Kuracie prsia podávame preliate hruškovou omáčkou so zemiakovou kašou alebo kroketami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1977
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1978

Podobné recepty:
  • Kuracie plátky v horčicovom náleve

    Kuracie plátky v horčicovom náleve

  • Kuracia pečeň na kardinálsky spôsob

    Kuracia pečeň na kardinálsky spôsob

  • Kurča na spôsob florentín

    Kurča na spôsob florentín

kuk