Plnený poľovnícky rezeň

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g mäsa z jeleňa, oravskú slaninu, olej, kyslé uhorky, cibuľu, vajcia, cesnak, sterilizovanú kapiu, horčicu, strúhanku, 2 lyžice piva, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Nakrájané a naklepané rezne necháme odležať 2 až 3 hodiny. Po odležaní rezne osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom a poukladáme na ne tenké plátky slaniny, kolieska cibule, kolieska uhorky, kolieska natvrdo uvarených vajec, plátky kapie a pokvapkáme horčicou. Rezne preložíme cez polovice spojíme špáradlami, obalíme v múke, vajci a strúhanke a vypražíme na oleji. Podávame so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1337
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1338

Podobné recepty:
  • Holuby na placke

    Holuby na placke

  • Falošná treska I

    Falošná treska I

  • Nakladaná hydina

    Nakladaná hydina