Kaspačo II

2018-02-27

Ingrediencie

  • 1 kg zrelých rajčín, 1 stredne veľkú uhorku, tretinu staršieho (asi 3 dni) sendviča, 1 strúčik cesnaku, 2,5 dl rajčinovej šťavy, trochu zeleného koriandru (vňate), 1 zelenú papriku, 0,5 l kuracieho vývaru, 1 červenú cibuľu, soľ, tabasco, mleté čierne korenie, 1 lyžicu vínneho octu.

Postup

Krok 1

Rajčiny zbavíme šupky a zrniečok. Uhorku olúpeme, odstránime jadierka a nakrájame na kocky. Z chleba odstránime kôrku, pokrájame ho na kocky a namočíme do časti kuracieho vývaru. Cibuľu nakrájame na kocky. Všetko vložíme do mixéra, pridáme koriander. Pridáme soľ, trochu mletého čierneho korenia, niekoľko kvapiek Tabasca a vínneho octu, na kocky nakrájanú papriku a zvyšok kuracieho vývaru. Všetko dobre rozmixujeme. Uhorku pokrájanú na kocky môžeme odložiť a tak vložiť do rozmixovanej polievky. Polievku dobre vychladíme v chladničke. Nalievame ju do tanierov schladených v mrazničke.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 960
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

961

Podobné recepty:
  • Cibuľová Pakkora (India)

    Cibuľová Pakkora (India)

  • Baklažán na čínsky spôsob

    Baklažán na čínsky spôsob

  • Grécke Sarmadajkia (viničové listy plnené ryžou)

    Grécke Sarmadajkia (viničové listy plnené ryžou)