Gaštanová polievka pre Timeu

2018-02-21

Popis

Gaštanová polievka pre Timeu

Ingrediencie

  • 500 g gaštanov
  • 750 ml mäsového vývaru
  • 2 lyžica masla
  • mleté biele korenie
  • cukor
  • soľ
  • 100 g chleba na zahustenie

Postup

Krok 1

Gaštany narežeme do kríža a upečieme alebo uvaríme. Zbavíme ich šupky, vložíme do mäsového vývaru a varíme asi 30 minút. 5 až 8 gaštanov vyberieme a posekáme ich na drobné kúsky. Gaštany vo vývare rozmixujeme. Chlieb zbavený kôrok do vývaru nalámeme, krátko povaríme a opäť rozmixujeme. Polievku ochutíme trochou soli, cukrom a korením a opäť krátko povaríme. Pridáme do nej aj posekané gaštany. Porcie na tanieri ozdobíme kúskom masla, petržlenom alebo pažítkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 926
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

927

Podobné recepty:
  • Feniklová polievka s rybacím mäsom

    Feniklová polievka s rybacím mäsom

  • Šalátová polievka

    Šalátová polievka

  • Zaprávaná teľacia polievka

    Zaprávaná teľacia polievka

kuk