Plnené sendvičové rezne

2015-09-29

Ingrediencie

  • 160 g sendviča, 1 konzerva bravčového mäsa vo vlastnej šťave, 20 g cibule, 1 strúčik cesnaku, čierne mleté korenie, soľ, 1 vajce. Cestičko: 50 g polohrubej múky, 50 g mlieka, 1 vajce, olej na vyprážanie.

Postup

Krok 1

Sendvič pokrájame na tenké plátky, z konzervy vyberieme tuk, mäso pomelieme s cibuľou a cesnakom, pridáme vajce, soľ, korenie a premiešame. Plnkou pospájame dva sendviče. Necháme ich stuhnúť v chladničke. Pripravíme si cestičko a vmiešame doň ušľahaný bielok. Sendvičové plátky obalíme v cestičku, vypražíme ich na tuku z konzervy, prípadne doplníme olejom. Podávame s dusenou zeleninou, prípadne so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 549
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

550

Podobné recepty:
  • Hroboňovská huspenina

    Hroboňovská huspenina

  • Panenka s príchuťou BBQ

    Panenka s príchuťou BBQ

  • Rozmarínové mäsko

    Rozmarínové mäsko