Bravčové mäso po čínsky

2015-12-15

Ingrediencie

  • 600 g bravčového mäsa
  • trochu pór
  • trochu mandle
  • trochu biele víno
  • trochu cesnak
  • trochu soľ
  • trochu Solamyl
  • trochu sójovú omáčku
  • trochu cukor.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame priečne cez vlákna na rezančeky. Pór rozrežeme na 4 cm kúsky a potom na pásiky široké 5 mm. Olúpané mandle nahrubo posekáme a opražíme na sucho. Zvlášť v nádobe zmiešame víno, sójovú omáčku, cukor, Solamyl a rozotrený cesnak. Pripravené mäso prudko opečieme na rozpálenom oleji, pridáme pór a krátko podusíme. Nakoniec primiešame pripravenú omáčku a spolu prevaríme. Pred podávaním mäso posypeme opraženými mandľami. Vhodnou prílohou je varená alebo dusená ryža.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1214
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1215

Podobné recepty:
  • Paprčkový perkelt

    Paprčkový perkelt

  • Štipľavá fazuľa na mexický spôsob

    Štipľavá fazuľa na mexický spôsob

  • Grilované bravčové pliecko so šalátom a kukuricou

    Grilované bravčové pliecko so šalátom a kukuricou

kuk