Rajčiaky s prekvapením

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g zrelých rajčiakov, 1 škatuľku sardiniek v oleji, 3 lyžice majonézy, zelený petržlen, šťavu zo štvrť citróna, pol lyžičky horčice, 2 vajíčka uvarené natvrdo soľ, čierne korenie, 10 vykôstkovaných olív.

Postup

Krok 1

Z tvrdších, zrelých rajčiakov odkrojíme vršok. Vnútrajšok vyberieme lyžičkou. Sardinky scedíme, premiešame s majonézou a sekaným petržlenom, pridáme citrónovú šťavu, horčicu, uvarené vychladnuté a posekané vajíčka. Dochutíme soľou a čiernym korením. Naplníme rajčiaky. Na plnku položíme polovičku olivy a zakryjeme skrojeným vrškom. Poukladáme ich na misu vyloženú hlávkovým šalátom. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 592
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

593

Podobné recepty:
  • Kapustové karbonátky

    Kapustové karbonátky

  • Pečené zemiaky so syrom alebo s bryndzou

    Pečené zemiaky so syrom alebo s bryndzou

  • Dusený kaleráb s mrkvou II

    Dusený kaleráb s mrkvou II