Kelové fašírky s údeným mäsom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g kelu, 200 g strúhanky, 80 g masla, 60 g cibule, 100 g údeného mäsa, 3 vajcia, cesnak, muškátový kvet, soľ, mleté čierne korenie, olej.

Postup

Krok 1

Kel uvaríme v slanej vode a najemno pokrájame. V miske vymiešame maslo, vajce a na masle usmaženú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie, muškátový kvet, najemno pokrájané údené mäso. Strúhanku pridáme v takom množstve, aby sa z hmoty dali formovať fašírky, ktoré obalíme vo vajci a strúhanke. Vypražíme ich na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1071
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1072

Podobné recepty:
  • Fazuľkový perkelt

    Fazuľkový perkelt

  • Zeleninová roláda  "babie leto"

    Zeleninová roláda "babie leto"

  • Cibuľa plnená šampiňónmi a šunkou

    Cibuľa plnená šampiňónmi a šunkou

kuk