Nátierka z krabieho mäsa

2015-09-29

Ingrediencie

  • Maslo, krabie mäso, postrúhaný zeler, tvaroh, majonézu, kečup, koňak, citrónovú šťavu, soľ.

Postup

Krok 1

Postrúhanú zeler krátko osmažíme na kúsku masla a necháme vychladnúť. Do mixéra vložíme tvaroh, majonézu, kečup, zeler a maslo a všetko to rozmixujeme. Rozmixovanú hmotu zmiešame s nadrobno nakrájaným krabím mäsom, trochou koňaku, trochou citrónovej šťavy a soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 663
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

664

Podobné recepty:
  • Nátierka (dip) z pečenej tekvice a so zázvorom

    Nátierka (dip) z pečenej tekvice a so zázvorom

  • Artičoky so smotanovým syrom

    Artičoky so smotanovým syrom

  • Zemiakové placky s údeným mäsom a pivom

    Zemiakové placky s údeným mäsom a pivom