Provensálska zeleninová polievka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g strukov zelenej fazuľky, 300 g mrkvy, 1 pór, 3 strúčiky cesnaku, 2 rajčiny, 300 g karfiolu, 150 g cukiny, 1 cibuľu, tenké špagety, bazalku, petržlenovú vňať, cesnak, olivový olej.

Postup

Krok 1

Do hrnca dáme olivový olej a keď sa zohreje pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, mrkvu pokrájanú na kocky, pór pokrájaný na tenké kolieska. Smažíme do sklovita. Pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, zalejeme asi 2 litrami vody, pridáme karfiol rozobraný na malé ružičky, cukinu pokrájanú na kocky, ošúpané a jadierok zbavené rajčiny pokrájané na kocky, pokrájanú zelenú fazuľku a špagety polámané na asi 5 cm kúsky. Rozmixujeme bazalku, cesnak, petržlenovú vňať a olivový olej. Rozmixovanú zmes vylejeme do polievky, premiešame a odstavíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 939
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

940

Podobné recepty:
  • Halušky z vajca a krupice

    Halušky z vajca a krupice

  • Kapustová polievkami so zemiakmi

    Kapustová polievkami so zemiakmi

  • Podkrkonošské kyselo

    Podkrkonošské kyselo

kuk