Jahňacie na jogurte

2015-09-29

Ingrediencie

  • 4 rezne jahňacieho mäsa (zo stehna), 1,5 dl červeného vína, soľ, biele korenie, 2 strúčky cesnaku, sójovú omáčku, karí korenie, čili korenie, majorán, oregano, petržlen, 4 lyžice bieleho jogurtu.

Postup

Krok 1

Rezne mierne naklepeme, potrieme vylisovaným cesnakom, poukladáme do vymastenej misy a potrieme jogurtom. Necháme odstáť v chladničke asi 4 hodiny. Pokvapkáme sójovou omáčkou, posypeme karí korením, čili korením, bielym korením, majoránkou a oreganom. Podlejeme červeným vínom a neprikryté pečieme v rúre 20 až 30 minút, pri teplote 150 až 170 stupňov Celzia. Podávame s hranolčekmi. Namiesto jahňacieho mäsa môžeme použiť bravčové.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 723
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

724

Podobné recepty:
  • Večera hradného pána

    Večera hradného pána

  • Hovädzie plátky a la Nelson

    Hovädzie plátky a la Nelson

  • Jahňacie stehno chivry

    Jahňacie stehno chivry

kuk