Brusketa

2016-03-09

Popis

Rýchle teplé chutné predjedlo talianskej kuchyne na hrianke alebo opečenom chlebe.

Ingrediencie

  • 5 ks rajčín
  • 1 ks červená cibuľa
  • hriankový chlieb
  • bazalka
  • parmezán
  • cesnak
  • panenský olivový olej
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Postup

Krok 1

Rajčiny prekrojíme a vytlačíme z nich šťavu. Potom ich pokrájame na kocky. Pridáme k nim nadrobno pokrájanú cibuľu, cesnak, panenský olivový olej a premiešame. Pridáme niekoľko nadrobno pokrájaných lístkov bazalky, soľ, korenie. Premiešame.

Krok 2

Krajce chleba potrieme olivovým olejom a krátko ich opečieme na grile. Navrstvíme na ne brusketu. Vrch posypeme postrúhaným parmezánom a čerstvým oreganom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1010
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1011

Podobné recepty:
  • Tvarohová pena s ananásom (džemom)

    Tvarohová pena s ananásom (džemom)

  • Tatársky biftek

    Tatársky biftek

  • Zapekané šampiňóny II

    Zapekané šampiňóny II

kuk