Palacinky s mäsom II

1970-01-01

Ingrediencie

  • Palacinky, 400 g nahrubo pomletého hovädzieho mäsa, 4 lyžice oleja, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mletú červenú papriku, 1 zelenú papriku, 100 g rajčín, alebo rajčinového pretlaku, 15 g múky, 1,5 dl kyslej smotany, 2 dl sladkej smotany, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi.

Postup

Krok 1

Na horúcom oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, dobre ho opražíme, pridáme červenú papriku. Mäso dusíme za občasného podlievania vodou. K polo uvarenému mäsu pridáme na malé kocky pokrájanú zelenú papriku, ošúpanú rajčinu, alebo pretlak, pokrájaný cesnak, soľ a zeleninovú koreniacu zmes. Nakoniec pridáme múku rozmiešanú v dvoch lyžiciach smotany, krátko povaríme a necháme vychladnúť. Plnkou natierame horúce palacinky a zvinieme ich, alebo preložíme do tvaru vankúšika.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 825
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

826

Podobné recepty:
  • Palacinky s vareným hovädzím mäsom

    Palacinky s vareným hovädzím mäsom

  • Kebabčeta (Bulharsko)

    Kebabčeta (Bulharsko)

  • Cigánska hovädzia pečienka

    Cigánska hovädzia pečienka

kuk