Zelerové tyčinky

1970-01-01

Ingrediencie

  • 250 g polohrubej múky, 250 g rastlinného tuku, 250 g tvrdého postrúhaného syra, 250 g jemnej strúhanky, 7 lyžíc jemne postrúhaného zeleru, soľ, vajce na potretie, olej.

Postup

Krok 1

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme z nich cesto. Cesto necháme chvíľu odstáť v chladničke a potom ho vyvaľkáme na plát hrubý asi 5 mm. Ozdobným kolieskom nakrájame z cesta tyčinky, poukladáme ich na vymastený plech, natrieme ich rozšľahaným vajcom a upečieme vo vyhriatej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 853
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

854

Podobné recepty:
  • Jednoduché hubové rizoto

    Jednoduché hubové rizoto

  • Rizoto z tofu II

    Rizoto z tofu II

  • Sójové mäso

    Sójové mäso

kuk