Bravčové rezne v omelete

2015-12-16

Ingrediencie

  • 4 ks bravčové rezne zo stehna
  • trochu soľ
  • trochu olej
  • 4 ks vajcia
  • trochu kečup
  • trochu feferónky
  • trochu syr eidam.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, osolíme a na rozpálenom oleji opečieme po oboch stranách. Z rozšľahaných vajec upečieme omelety. Do kečupu zamiešame nadrobno posekané feferónky (môžeme použiť aj pikantný kečup) a potrieme ním omelety. Na ne položíme opečené rezne, a v polovici preložíme cez mäso. Povrch posypeme strúhaným syrom. Ako prílohu odporúčame zemiakové hranolčeky, alebo dusenú zeleninu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1039
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1040

Podobné recepty:
  • Plnený bravčový bôčik II

    Plnený bravčový bôčik II

  • Veľkonočná plnka

    Veľkonočná plnka

  • Pečené bravčové rebrá

    Pečené bravčové rebrá

kuk