Kokosová nátierka

1970-01-01

Ingrediencie

  • Strúhaný kokos, kokosové mlieko, morčacie prsia, uvarenú ryžu, sójovú omáčku, korenie karí, soľ, rastlinné maslo.

Postup

Krok 1

Na kúsku masla podusíme na malé kocky pokrájané mäso. Počas dusenia podlejeme sójovou omáčkou. Necháme vychladnúť. Udusené mäso vymiešame s kokosom, kokosovým mliekom, ryžou, korením a maslom. Podľa chutí osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 627
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

628

Podobné recepty:
  • Školská tvarohová žemľa – sladká

    Školská tvarohová žemľa – sladká

  • Bryndzovo-pivná nátierka

    Bryndzovo-pivná nátierka

  • Syrové boulette

    Syrové boulette