Pikant - papriková príloha

1970-01-01

Ingrediencie

  • 2 kg červených paprík, 2 kg rajčín, 2 kg cibule, 2 dl oleja, 1,5 dl octu, 2 dl cukru, 1,5 vrecúška nakladača (napr. Deko), 10 až 20 feferóniek (podľa chuti).

Postup

Krok 1

Papriku a feferónky zbavíme jadrovníkov, rajčiny sparíme a ošúpeme, cibuľu očistíme a všetko spolu pomelieme. Pridáme nakladač (ak niekomu prekážajú pri jedení semienka horčice a iné koreniny z nakladača, možno ho preosiať), cukor, ocot a olej. Dobre premiešame a varíme asi 90 minút. Naplníme do pohárov a sterilizujeme asi 10 minút. Používame k mäsu, ako dochucovadlo pri varení mäsa, alebo ako nátierku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 693
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

694

Podobné recepty:
  • Zemiakové knedle so žemľou II

    Zemiakové knedle so žemľou II

  • Zelená omáčka

    Zelená omáčka

  • Falošná majonéza

    Falošná majonéza

kuk