Pórová nátierka

1970-01-01

Ingrediencie

  • 100 g póru, 20 g slaniny, 40 g tvarohu, 1 vajce, mleté biele korenie, soľ, rastlinné maslo.

Postup

Krok 1

Slaninu pokrájame na veľmi malé kocky, roztopíme ju a podusíme s pokrájaným pórom. Pridáme vajce, mleté biele korenie, soľ a miešame do zhustnutia. Odstavíme, necháme vychladnúť. Hmotu zmiešame so syrom, maslom a podľa chuti osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 503
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

504

Podobné recepty:
  • Grilované hrianky s mozzarellou a paprikou

    Grilované hrianky s mozzarellou a paprikou

  • Nátierka z údenáča

    Nátierka z údenáča

  • Vajcia na portugalský spôsob

    Vajcia na portugalský spôsob