Morka bystrickej gazdinky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 750 g morčacích pŕs, 150 g šunky, 100 g údeného syra, 2 vajcia, 50 g mlieka, 250 g zemiakov, 50 g hladkej múky, 100 g oleja, soľ.

Postup

Krok 1

Morčacie prsia narežeme po dvoch kúskoch na porciu, naklepeme a posolíme. Z múky, mlieka a vajec urobíme cestíčko do ktorého nastrúhame údený syr, surové zemiaky, pridáme na drobné rezance nakrájanú šunku a posolíme. Mäso po oboch stranách otočíme v múke a potom v cestíčku. Vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakovými hranolčekmi alebo ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 828
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

829

Podobné recepty:
  • Hadie mäso

    Hadie mäso

  • Gazdinkin rezeň

    Gazdinkin rezeň

  • Kurčacie prsia s tofu

    Kurčacie prsia s tofu

kuk