Gazpacho II

2018-02-22

Popis

Gazpacho. Podávame poriadne vychladenú s vložkou z nakrájanej uhorky, papriky a na masle opečených kociek sendviča.

Ingrediencie

  • 80 g bieleho pečiva (sendvič)
  • 2 lyžička vínneho octu
  • 2 strúčik cesnaku
  • 100 g šalátovej uhorky
  • 1 ks cibuľu
  • 1 ks zelenú papriku
  • 1,5 kg kg rajčín
  • 1,25 dl olivového oleja
  • soľ
  • čerstvo rozdrvené čierne korenie
  • zelenú papriku
  • 6 plátok sendviča bez kôrky
  • maslo
  • šalátovú uhorku

Postup

Krok 1

Cesnak a cibuľu pokrájame najemno, Rajčiny zbavíme semienok, striedku sendviča rozdrvíme, zmiešame so zeleninou, octom a soľou. Zmes rozmixujeme. Do zmesi postupne prilievame olivový olej. Dochutíme soľou, korením, prípadne octom. Ak je polievka príliš hustá, zriedime ju vodou. Podávame poriadne vychladenú s vložkou z nakrájanej uhorky, papriky a na masle opečených kociek sendviča.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 944
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

945

Podobné recepty:
  • Vietnamská rolka

    Vietnamská rolka

  • Poleva z kozieho syra

    Poleva z kozieho syra

  • Pomarančovo - polentové keksy

    Pomarančovo - polentové keksy