Krkonošský hubník

1970-01-01

Ingrediencie

  • 300 g ryže, 200 g údeného mäsa, 5 dl mlieka, 200 g húb, 4 lyžice masla, 2 vajcia, soľ, 2 strúčiky cesnaku, vývar z údeného mäsa.

Postup

Krok 1

Uvarené údené mäso pokrájame na malé kocky. Ryžu uvaríme v osolenom mlieku. Do uvarenej ryže vlejeme údený vývar a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť. Na plátky pokrájané huby podusíme na masle. Žĺtky oddelíme a spolu s udusenými hubami, prelisovaným cesnakom a nakrájaným údeným mäsom zamiešame do vychladnutej ryže. Z bielkov ušľaháme sneh a zľahka zamiešame do zmesi. Zmes navrstvíme do vymastenej zapekacej nádoby. V rúre zapečieme do zlatista.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 711
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

712

Podobné recepty:
  • Artičoky s hráškom

    Artičoky s hráškom

  • Pre krvnú skupinu 0: jarné ryžovo - kelové závitky

    Pre krvnú skupinu 0: jarné ryžovo - kelové závitky

  • Zeleninové ragú (ratatouille)

    Zeleninové ragú (ratatouille)