Hradeckí otroci

1970-01-01

Ingrediencie

  • 250 g údenej krkovičky, 8 vajec, 2 lyžice masti, 1 cibuľu, 400 g zemiakov, 200 g kyslej kapusty, soľ, 2 lyžice postrúhaného chrenu, 4 sterilizované uhorky.

Postup

Krok 1

Údenú krkovičku uvaríme. Cibuľu pokrájame nadrobno, speníme na tuku, pridáme na malé plátky pokrájanú údenú krkovičku a zemiaky, osolíme a všetko osmažíme. Pridáme ešte raz pokrájanú kapustu. Na panvici zohrejeme tuk, vlejeme osolené, rozmiešané vajcia (2 kusy na porciu), zamiešame, necháme zapiecť. Do stredu omelety navrstvíme zmes mäsa, zemiakov a kapusty a zapečiem v rúre. Omeletu v strede prehneme, preložíme na tanier. Ozdobíme chrenom a uhorkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 896
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

897

Podobné recepty:
  • Zemiaky plnené mozgom

    Zemiaky plnené mozgom

  • Sedliacka bravčová roláda

    Sedliacka bravčová roláda

  • Kura pod perinou

    Kura pod perinou