Hovädzia sviečková s brusnicami

1970-01-01

Ingrediencie

  • 400 g hovädzej sviečkovej, soľ, 200 g koreňovej zeleniny, 40 g oleja, 80 g cibule, 20 g hladkej múky, 600 g smotany light, celé čierne korenie, celé nové korenie, bobkový list, tymian, 200 g brusnicového kompótu, umelé sladidlo.

Postup

Krok 1

Zeleninu pokrájame na kocky, osmažíme na tuku, vložíme mäso a opražíme. Podlejeme vodou, pridáme korenie a pečieme do mäkka. Hotové mäso vyberieme, zeleninu rozmixujeme, zahustíme múkou zmiešanou so smotanou a povaríme za stáleho miešania. Dochutíme cukrom alebo umelým sladidlom a octom. Podávame so žemľovou knedľou a brusnicami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 928
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

929

Podobné recepty:
  • Hubová sekaná

    Hubová sekaná

  • Perkelt gölödör

    Perkelt gölödör

  • Škótske filé (rozbif)

    Škótske filé (rozbif)