Talianska praženica

2015-09-29

Ingrediencie

  • 5 vajec, 40 g masla, 300 g rajčiakov, 1 dl šľahačky, 100 g eidamu, soľ, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, poukladáme na kolieska pokrájané rajčiaky, na ktoré opatrne - aby sa nám nerozlial žĺtok - rozbijeme surové vajcia. Na každé vajce dáme trošku smotany, posypeme strúhaným syrom, osolíme a vo vyhriatej rúre 15 minút zapečieme. Pred podávaním posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s makarónmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1683
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1684

Podobné recepty:
  • Mangold

    Mangold

  • Zvolenské placky

    Zvolenské placky

  • Zemiakový koch

    Zemiakový koch

kuk