Hroznové rezy

2015-09-29

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 50 g práškového cukru, 90 g mandlí, 20 g práškového cukru do snehu, 20 g piškótových alebo žemľových omrvín, vanilkový cukor, hrozno.

Postup

Krok 1

Žĺtky a cukor dobre vymiešame v mixéri, pridáme olúpané, zomleté mandle a zamiešame. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme 20 g práškového cukru a ešte raz vyšľaháme. Sneh zmiešame s piškótovými omrvinami a zľahka primiešame k žĺtkom. Menší plech vymastíme maslom, vysypeme múkou, vylejeme naň cesto a rozotrieme. Navrch poukladáme bobule hrozne a na miernom ohni upečieme. vychladnuté pokrájame na štvorce a posypeme vanilkovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1001
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1002

Podobné recepty:
  • Jablkovočokoládová plnka II

    Jablkovočokoládová plnka II

  • Šľahačkovo-jahodová torta

    Šľahačkovo-jahodová torta

  • Babkin čokoládový koláč

    Babkin čokoládový koláč

kuk