Tvarohová nátierka s kyslou uhorkou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 125 g tvarohu, 1 lyžica bieleho jogurtu, 2 kyslé uhorky, kôprovú vňať, 1 lyžicu kečupu, soľ, rastlinné maslo.

Postup

Krok 1

Tvaroh s jogurtom a rastlinným maslom vyšľaháme, pridáme kyslé uhorky, pokrájané na drobné kocky, kečup, posekanú kôprovú vňať a mierne osolíme. Všetko dobre premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 706
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

707

Podobné recepty:
  • Cuketová nátierka

    Cuketová nátierka

  • Zelerový Cordon Bleu

    Zelerový Cordon Bleu

  • Baklažánová nátierka II

    Baklažánová nátierka II