Bravčová pečienka pre diabetikov

2015-12-10

Ingrediencie

  • 400 g bravčovej krkovičky
  • trochu soľ
  • trochu rascu
  • 800 g zemiakov
  • 30 g hrubej múky
  • 1 ks vajce
  • trochu kyslú kapustu
  • 20 g masti
  • 20 g cibule
  • 200 g surovách zemiakov
  • trochu cukor alebo umelé sladidlo.

Postup

Krok 1

Bravčové mäso opečieme na sucho (bez tuku) zo všetkých strán. Osolíme, posypeme rascou, podlejeme vodou a upečieme do mäkka. Uvarené zemiaky ošúpeme, postrúhame, osolíme, pridáme vajce a podľa potreby zahustíme múkou. Sformujeme valec, ktorý varíme v osolenej vode asi 20 minút. Kyslá kapusta: osolenú a rascou posypanú kapustu dusíme takmer do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, prípadne osmažíme do zlatista. Pridáme ku kapuste spolu s postrúhanými zemiakmi a spolu podusíme. Dochutíme cukrom alebo umelým sladidlom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 952
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

953

Podobné recepty:
  • Milánske rezne s cuketovým pyré

    Milánske rezne s cuketovým pyré

  • Jahňací chrbát na anglický spôsob

    Jahňací chrbát na anglický spôsob

  • Bravčové na smotane

    Bravčové na smotane

kuk