Haškov guláš

1970-01-01

Ingrediencie

  • 350 g hovädzieho predného, 200 g bravčového pliecka, 2 lyžice masti, 100 g chleba, 300 g cibule, 2 lyžice postrúhaného chrenu, 3 lyžice kečupu, 100 g kapie, mleté čierne korenie, feferónku, vodu.

Postup

Krok 1

Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, vložíme pokrájané hovädzie mäso, asi o 20 minút neskôr aj bravčové, osmažíme, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Ku koncu dusenia zahustíme chlebom, pokrájaným na malé kocky, pridáme kečup, podľa potreby rozriedime vodou, dochutíme soľou, pridáme pokrájanú feferónku a krátko podusíme. Pri podávaní každú porciu ozdobíme chrenom a rezancami kapie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1485
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1486

Podobné recepty:
  • Bravčový rezeň v lístkovom ceste

    Bravčový rezeň v lístkovom ceste

  • Hovädzie na cibuli s vínom a mrkvou

    Hovädzie na cibuli s vínom a mrkvou

  • Zemiaky plnené mozgom

    Zemiaky plnené mozgom

kuk