Bramborák pražského údenára

2015-12-08

Ingrediencie

  • 500 g zemiakov
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu majorán
  • 2 ks vajcia
  • 2 lyžica mlieka
  • trochu cesnak
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 1 lyžica krupice
  • 200 g jemných párkov
  • 2 lyžica na jemno pokrájaných oškvarkov
  • 2 lyžica postrúhaného chrenu
  • trochu masť.

Postup

Krok 1

Z postrúhaných zemiakov, vajec, mlieka, korenia, prelisovaného cesnaku zmiešaného so soľou, majoránu a múky spracujeme cesto na zemiakové placky. Primiešame do neho oškvarky a na masti pečieme placky. Pri pečení vtlačíme do ešte surovej placky pozdĺžne a priečne prekrojené párky (štvrtiny rezom dole). Pri podávaní každú placku posypeme chrenom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 996
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

997

Podobné recepty:
  • Sviečková z koňského mäsa

    Sviečková z koňského mäsa

  • Fazuľka zapekaná so zeleninou a s údeným mäsom

    Fazuľka zapekaná so zeleninou a s údeným mäsom

  • Rezne v kapuste

    Rezne v kapuste

kuk