Obložená hrianka k pivu

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 krajce chleba, 2 lyžice masti, cesnak, 200 g mäkkej salámy, 2 lyžice pokrájaných sterilizovaných šampiňónov, 2 lyžice na jemno pokrájaného póru, korenie čili, 1 lyžicu kečupu, 4 plátky tvrdého syra (Eidam), 4 žĺtky.

Postup

Krok 1

Na horúcej masti opražíme krajce chleba. Potrieme ich cesnakom, nakopíme na ne zmes, ozdobíme plátkom syra, do stredu hrianky (do prstom vytvorenej jamky) dáme surový žĺtok, a krátko zapečieme v rúre. Zmes: salámu nakrájame na rezance, osmažíme na tuku, pridáme pokrájané šampiňóny, pór, čili, spojíme kečupom a krátko prehrejeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 782
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

783

Podobné recepty:
  • Patizóny na orientálny spôsob

    Patizóny na orientálny spôsob

  • Tvarohová nátierka s lososom

    Tvarohová nátierka s lososom

  • Omeleta s kuracou pečeňou

    Omeleta s kuracou pečeňou